Tulosta

Tuotantojohtajana Land-liiketoiminnassa työskentelevä Tommi aloitti uransa Patriassa vuonna 2000. Hetken hän ehti työskennellä toisen työnantajan palveluksessa, mutta palasi Patriaan toisen kerran vuonna 2007. Siitä lähtien hän on rakentanut työuraansa yhdenjaksoisesti Patriassa ja ehtinyt olla monessa mukana.

Ura Patriassa alkoi asejärjestelmätestauksessa ja tuotekehityksessä. Sen jälkeen tehtävänkuvaan on tullut mukaan myös esimiesvastuuta useilla eri osastoilla.

Onnekseni olen saanut työskennellä monenlaisissa tehtävissä, projekteissa ja monenlaisten henkilöiden ja kulttuurien parissa. Esimiestyön lisäksi olen päässyt työskentelemään erilaisissa rooleissa liittyen projektitoimintaan – projektipäälliköstä Systems Engineering Manageriin."

Tommi kokee erityistaidokseen sen, että on helposti lähestyttävä. Hän luottaa vahvasti henkilöstön osaamiseen ja pyrkii tunnistamaan onnistumismahdollisuuksia. Myös haasteet ja niiden ratkaisemisen ovat hänelle mieluista tekemistä:

”Työpäivän aikana pyrin tapaamaan paljon ihmisiä ja luonani käy usein tiimiläisiä hakemassa tukea omille ajatuksilleen. Pidänkin työntekijöiden kanssa sparrailusta sekä ratkaisumahdollisuuksien hakemisesta kaikenlaisiin haasteisiin.”

Tommi kokee, että Land-liiketoiminnan projektien monimuotoisuuden takia kokemus erilaisista hankkeista on tärkeää hänen työssään. Myös kommunikointitaitoja tarvitaan, koska tuotannollinen tekeminen perustuu vahvasti ihmisten osaamisen ja vankan kokemuksen hyödyntämiseen. Toimivin etenemismalli löytyy yleensä yhdessä kokemuksia kartoittamalla.

Patriaa työnantajana Tommi kuvaa näin:

”Patria on hyvä ja luotettava työnantaja. Meillä on kilpailukykyiset edut ja omassa liiketoiminnassa mielettömän hyvä yhteishenki – tunnemme toisemme ja tuemme toisiamme, eikä raja-aitoja sallita.”

Tommi suosittelee vahvasti Patriaa työnantajana.

Meiltä moni kerran lähtenyt työntekijä on palannut takaisin Patriaan – minä mukaan lukien.”