Tulosta

Millog Oy:n toimitusjohtaja Sami Pitkänen jättää tehtävänsä. Hänen viimeinen työpäivänsä oli 14.8.2023.

Uuden toimitusjohtajan haku on käynnistetty ja Millog Oy:n toimitusjohtajan tehtävää hoitaa toistaiseksi Rami Harmaala, joka toimii edelleen myös Kumppanuus- ja elinjaksopalvelut -toiminnon johtajana.

Millog Oy on osa Patria-konsernia. Patria omistaa Millogista 61,8 %. Millog-yhtiöihin kuuluvat Millogin 100-prosenttisesti omistamat tytäryhtiöt Senop Oy ja Millog Marine & Power Oy.

Lisätietoja:

Millog Oy:n hallituksen puheenjohtaja Esa Rautalinko, [email protected]

 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu elinkaaren tukipalvelujen, teknologiaratkaisujen ja lentokoulutuksen tuottaja. Patria tarjoaa kaluston käytettävyyttä ja suorituskyvyn jatkuvaa kehittämistä sekä tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmien tuotteita ja palveluita ilmailu- ja puolustusalan toimijoille. Patrian missiona on olla asiakkailleen tae toimintavarmuudesta, ja visiona on olla #1 kumppani kriittisissä toiminnoissa maalla, merellä ja ilmassa. Patrialla on toimipisteitä Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Belgiassa, Alankomaissa, Virossa, Latviassa ja Espanjassa. Konsernissa toimii yli 3 000 ammattilaista. Patrian omistavat Suomen valtio (50,1 %) ja norjalainen Kongsberg Defence & Aerospace AS (49,9 %). Patria omistaa 50 % Nammosta, ja yhdessä nämä kolme yritystä muodostavat johtavan pohjoismaisen puolustuskumppanuuden.

www.patriagroup.com