Tulosta

Horizon 2025 — Patrian kasvustrategia

Patria siirtyy toiselle vuosisadalleen kunnianhimoisella kasvustrategialla. Visiomme on olla strateginen kumppani kaikissa kriittisissä toiminnoissa. Globaali puolustussektori muuttuu, ja asiakkaillamme on kehittyviä tarpeita, joihin haluamme vastata.

Uskomme, että kasvu on yhtä kuin parempi palvelu ja maailmanluokan tarjonta. Meillä on ainutlaatuista asiantuntemusta puolustusalalta maalla, merellä ja ilmassa. Huolto-, korjaus- ja ylläpitopalvelumme (MRO) ovat maailmanhuippua. Kaupallisen tehokkuuden yhdistäminen puolustussektorin vaatimuksiin antaa meille mahdollisuuden ennakoida tulevia tilanteita ja asiakkaidemme tarpeita entistä paremmin. Hyödynnämme Patria-konsernin synergiaetuja ja luomme Patrian laajuisen tuote- ja palveluportfolion, joka luo uutta arvoa datan ja kumppanuuksien avulla.

Kansainväliseen kilpailuun osallistuminen takaa sen, että Patrian kustannustehokkuus ja innovaatiot ovat maailmanluokan tasolla. Jatkamme MRO-keskittymistä keskitason markkinoihin, keskikokoisiin kalustoihin ja keskikokoisiin alustoihin sekä etsimme uusia kasvumarkkinoita ja markkinoillepääsyä kansainvälisesti.

Keskeistä on, että Suomi säilyy Patrian avainmarkkinana.

Videos